Kamera GoPro i mbijeton llavës

0
241

Kamerat GoPro kanë reputacion të shkëlqyeshëm kur bëhet fjalë për qëndrueshmërinë dhe rezistencë, ndërsa mund të përdoret edhe në situata ekstreme.

GoPro tash mund të jetë rezistuese edhe ndaj llavës, gjë të cilën mund ta shihni edhe në foto.

Duket se edhe pavarësisht asaj se është djegur, kamera GoPro vazhdon të funksionojë, ndërsa kartela SD ka mbetur e paprekur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here