Ndërtimi i HEC-ve, shkatërrohet me eksplozivë linja elektrike në Tropojë

0
230

Linja elektrike në fshatin Dragobi dhe Valbonë është dëmtuar si pasojë e shpërthimit me lëndë plasëse që kryen nga firma e ndërtimit të HEC-eve.

“Më datë 10.08.2018, në fshatin Dragobi, Njësia Administrative Margegaj, firma ndërtuese e HEC-ve gjatë kryerjes së punimeve duke përdorur lëndë plasëse dyshohet se ka demtuar linjen elektrike.

Si pasojë e shpërthimeve ështe dëmtuar rrjeti eletrik që furnizon me energji elektrike fshatin Dragobi dhe Valbonë”, thotë policia.

Grupi hetimor ndodhet në vendgjarje dhe po punon për dokumentimin e ngjarjes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here