Gjurmë Shqiptare – GRABOVA – Qyteti që u zhduk nga harta

0
252

Ne nje hapsire shume te ngushte jo me shume se 120 kilometra nga Tirana , dikur shtriheshin dy qytete, njeri I njohur ne lashtesi, e tjetri ne mesjete.

Cila eshte historia e tyre dhe pse nuk shpluhuroset ? Ndiqni te plote dokumentarin e gazetarit Marin Mema

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here