Apple nuk ka të ndalur! Bëhet gati për risinë më të re

0
274

Apple po dominon tregjet duke pasur 3 smarphonet më të shitur të viti, por kjo duket se nuk po i mjafton atyre.
Sipas zërave më të fundit këtë shtator do të lancohen 3 iPhone të ri, ku ndër ta do të ketë dhe një model me kosto më të ulët, prej rreth 700$. Përveç këtyre lancimeve në prapaskenat e kompanisë duket se ka zhvillime të reja. Apple po punon për një teknologji të re ekrani (micro led) që duket se do të jetë teknologjia e së ardhmes.
Përveç kësaj Apple po financon dhe kompani si lG që të krojojnë një rrjet prodhimi të posaçëm për iPhone.
E ardhmja duket entuziazmuese!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here