Fotografi të vjetra të Shkodrës

0
1370

Foto të vjetra nga Shkodra. Qyteti i Shkodrës përmes objektivit të disa fotografëve vendas dhe të huaj që e kanë vizituar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here