Kjo ju ndodhi sonte sërbve në Zvicër (Video)

0
582

Rrugët e Lozanës e të shumë qyteteve tjera në Zvicër janë mbushur plot me shqiptarë e zvicërianë të cilët kanë një festë të përbashkët.

Dy shqiptarë e mposhtën Serbinë për të lumturuar dy popuj të ndryshëm dhe për të zhgënjyer Serbinë e Rusinë. Krejt kjo sigurisht se përjetohet dhe festohet.

Mjafton ta shikoni këtë atmosferë, për të parë se shqiponja po feston kudo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here