E GJITH BOTA E NJEH DHE RRESPEKTON SIMBOLIN TONË KOMBTARË,SHQIPONJËN/KOPSHTI MË I MADH BOTANIK MONTREAL NË KANADA

0
251

Duket se dhe shqiponja e improvizuar me dy duart është një pjesë e bukur për tu ndjerë krenarë edhe në një vend të largët si Kanadaja.Jo vetëm shqiptarët po transmetojnë mesazhe me simbolin kombëtar të shqiponjës me duart e

kryqëzuara por dyshojmë se ideja e ndërtimit të kësaj pjese në këtë kopsht botanik, duket se ka qenë e një shqiptari.

Kjo fotografi është një ndër pjesët e kopshtit më të madh botanik

Montreal në Kanada i cili përmban një kompleks të bimëve nga e gjithë bota, me një temë të veçantë dhe shërben për të edukuar publikun në fushën e hortikulturës,

si dhe për të ruajtur speciet bimore të rrezikuara.

Duket se dhe shqiponja e improvizuar me dy duart është një pjesë e bukur për tu ndjerë krenarë edhe në një vend të largët si Kanadaja.

E gjith Bota e njeh dhe rrespekton simbolin tonë Kombtarë,Shqiponjën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here