TE FESTOSH ME SHUME SE GJERMANET

0
1078

Gjermania ishte shumë afër eliminimit të bujshëm që në fazën e grupeve, një tragjedi futbollistike për vendin që mban titullin.

Suedia ruajti me fanatizëm kuadratin deri në sekondat finale. Deri në minutën ku Toni Kros që dha 3 pikë Gjermanisë.

E sigurisht sic edhe pritej pas kësaj fitore vijnë dhe festimet “tradicionale” ne qytetin e Shkodrës.

Me poshtë video

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here