Instagrami vjen me ndryshimin e shumëpritur

0
532

Instagrami vjen me një risi të re me të cilën duket se konkuron YouTube.

Risia e rrjetit social e njohur me emrin “IGTV”, ndihmon në shpërndarjen e videove. Kompania po përpiqet të zgjerojë risinë e “videos vertikale”, si një lehtësim që mund të jetë për përdoruesit e tij.

Aplikacioni i fotove, aktualisht të jep mundësinë e një video me një kufizim 60 sekonda, dhe në Stories me 15 sekonda.

Ndërkaq pritet që Instagrami ta zgjerojë limitin e transmetimit të videove Live deri në një orë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here