Dyert e Europës hapen vetëm për pikturat e Ramës, pranohet si piktor, por jo si kryeministër

0
288

Europa refuzoi të hapë dyert e negociatave për vendin tonë. Bashkimi Europian do të hapë negociatat për anëtarësim me Shqipërinë dhe Maqedoninë, në varësi të progresit të shënuar, vitin e ardhshëm.

Shumë vende të BE-së, që ishin të gatshme për hapjen e menjëhershme të negociatave, ndërsa të tjera si Franca,

Danimarka e Holanda, kërkonin shtyrjen e tyre pa afat.
Por, ndërsa politikat e ndjekura nga kreu i qeverisë Rama duket se nuk kanë mjaftuar që Europa të na hapë dyert,

për Ramën piktor nuk ka pengesa. Kryeministri shqiptar çel sot një ekspozitë pikturash në Austri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here