Nëqoftëse përdorni Android i’a vlen të dini për këtë rrezik

0
267

Problemet në lidhje me sigurinë kane qënë te shumta ne botën e teknologjisë kohët e fundit. Pas bujës së madhe që pati një keqfunksionim i procesoreve, i cili I jepte mundësi hakerave që të vidhnin me lehtësi informacione, të cilat supozoheshin që të ishin të mbrojtura, tanimë duket se dhe memorja Ram ka një problem të ngjashëm. Ky problem quhet RAMpage dhe duket se cënon rëndë sigurinë e çdo smartphone Android te prodhuar që nga 2012 e në vijim. Për momentin asnjë kompani nuk ka deklaruar se si do të procedohet për të imunizuar përdoruesit e vet, por ajo që ne iu keshillojmë është që t’i bëni update smartphone-it tuaj sa më shpejt që një i tillë të jetë i disponueshëm(nuk është konfirmuar ende në iPhone është i prekur por përpiquni që të bëni update dhe nqs përdorni iOS).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here