I riu shqiptar heq pallton për të mbuluar lypësin në shi

0
245

Një i ri nga qyteti i Gjilanit ka hequr pallton e tij për të mbuluar një lypës që po rrinte ulur në rrugë mes shiut.

I riu nuk ka nguruar të heqë pallton e tij për t’i dhënë sado pak ngrohtësi lypësit. Sipas mediave në

Kosovë, ai e ndihmoi të moshuarin të vishej e të mbulohej.

Gjeste të tilla padyshim që nuk i shohim çdo ditë dhe atëherë kur ndodhin, meritojnë vëmendjen dhe reflektimin tonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here