NËNSHKRUHET NË SHKODËR MARRËVESHJA MES MALIT TË ZI DHE SHQIPËRISË

0
245

Eshte nenshkruar ne Shkoder marreveshja mes Malit te Zi dhe Shqiperise

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here