Samsung mendon për çdokënd

0
211

Pasi Google deklaroi projektin Android Go, që do ishte një version i sistemit Android i dizenjuar për smartphone jo shumë të fuqishëm, kryesisht për vendet në zhvillim, tanimë dhe Samsung i bashkohet nismës.Emri i smartphone nuk dihet ende, por mesa duket Samsung s’do përdori stock android, por do zhvillojë një version lite të Samsung experience.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here