Bllokohet Instagrami…!

0
649

Instagrami pritet të jetë rrjeti tjeter social që do të bllokohet nga Irani.

Sipas zv-kryeprokurori i Iranit, Muhammed Musaddik, ndalimi i tij do të bëhet, pasi disa artistë në vend bëjnë keqpërdorime me mbledhjen e ndihmave për nevojtarët përmes Instagram-it.

Gjithashtu në Iran nuk lejohet përdorimi i rrjeteve sociale si Facebook dhe Twitter.

Ndërkaq në këtë shtet Telegram-i është rrjeti social më i përdorur në vend me 55 për qind, ndjekur nga Instagram-i me 23 për qind.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here