Messenger sjell një version të ri [FOTO]

0
237

Messenger është një ndër applikacionet më të përdorur në botë. Popullariteti i Facebook po bie gradualisht kohët e fundit, prandaj kjo gjë po ndodh dhe me Messenger, por ama duket se do të ketë tentativa për të ndaluar rënien.
Facebook ka nisur që të testojë Messenger kids, një version i Messenger, i cili do t’iu japë akses prindërve mbi accountet e tyre. Shumë ekspertë po e kritikojnë këtë zgjidhje privatësie. Për fëmijët nën 13, që janë grupmosha e synuar, psikologët nuk sygjerojnë fare rrjete sociale e jo më një applikacion të posaçëm.
Për momentin Messenger Kids është i disponueshëm në Kanada dhe Peru si beta. Të shohim nqs do anullohet apo do vazhdojë si projekt dhe pas gjithë këtyre kritikave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here