Do të dashuroheni me to! SnapChat sjell risitë që do ju bëjnë të mos dilni asnjë minutë nga ky aplikacion!

0
554

Snapchat do të dhurojë për të gjithë përdoruesit e këtij aplikacioni mbi 100.000 filtra të reja.
Aplikacioni do të dhurojë një pafundësi maskash për fytyrën dhe animacione 3D si pjesë e një opsioni të ri të quajtur Lens Explorer.

Ja se si mund t’i instaloni ato :
1. Hapni Snapchat.
2. Trokitni lehtë mbi ikonën e re të fytyrës që shfaqet kur opsioni i lenteve është aktiv.
3. Trokitni lehtë mbi një pllakë Lens për ta zhbllokuar dhe për ta marrë direkt në Snap Camera.
4. Lentet e reja janë gjithashtu në dispozicion në Search

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here