Parashikimet më të mëdha teknologjike për 2018-ën

0
264

Teknologjia gjithnjë e më shumë është bërë pjesë e pndashme e jetës tonë të përditshme. ‘Smart speakers’ dhe ndihmësit e zërit na lejojnë të ndërveprojmë me shtëpitë tona në mënyra të reja që nuk kanë ekzstuar kurrë më parë.

Smartphonët po dominojnë tregun e blerjeve. Shikuesit vazhdojnë të largohen nga televizori tradicional drejt platformave digjitale.

Pothuajse çdo industri është ndërprerë nga teknologjitë digjitale gjatë 10 viteve të fundit.

Dhe deri në fund të vitit 2018, ne presim të shohim zhvillime më transformuese që ndikojnë në bizneset, karrierat dhe jetët tona.

Ja disa prej parashikimeve që janë bërë mb teknologjinë për këtë vit:

Monedhat dixhitale do të bëhen më të pranuara gjerësisht

Google dhe Apple do të sfidojnë Amazon në fushën e smart speakers

Ringjallja e tregut VR (Realitetit Virtual)

Gara e vërtetë e makinave që ecin vetë do të fillojë

Zgjerimi ndërkombëtar i Alibaba

Gjenerata Z do të bëhet një pikë qendrore kryesore në fokusin e kompanive të medias dhe reklamuesit

Do të fillojë përdorimi i gjerë i pajisjeve të zgjuara në shtëpi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here