Wow! Bëhuni gati të fitoni 50 mijë dollarë nga WhatsApp, ja ç’duhet të bëni

0
262

WhatsApp është aplikacioni i mesazheve që u krijua në vitin 2004 me qëllim që të gjithë njerëzit e botës të bisedojnë me njëri-tjetrin kudo që janë.
Sidoqoftë, ditët e fundit janë transmetuar alarme të ndryshme përmes audiove të WhatsApp, duke gjeneruar panik mes njerëzve. Të dielën e kaluar, një turmë prej pesë burrash në shtetin e Maharasthra, në Indi perëndimore, u arrestuan sepse ishin akuzuar se kishin krijuar një grup për të rrëmbyer dhe përdhunuar fëmijë.
Në këtë drejtim, WhatsApp ka ndërmarrë veprime dhe ka raportuar se shpërndarja e lajmeve të rreme “janë çështje që trajtohen më mirë kolektivisht: me qeverinë, shoqërinë civile dhe kompanitë e teknologjisë së bashku”.
Për këtë arsye, nëpërmjet Facebook-ut, ata shpallin krijimin e Çmimeve të WhatsApp, çmime që do t’u jepen atyre njerëzve që paraqesin projekte që ndihmojnë në përmirësimin e platformës dhe luftimin e përhapjes së mashtrimeve nëpërmjet propozimeve origjinale, shkruan joq. Për të inkurajuar kërkimin e zgjidhjeve që janë me të vërtetë efektive, kompania do të mbajë një konkurs në të cilin ata që paraqesin projektet më të dobishme do të marrin një çmim prej $ 50,000. Detajet mund të gjenden në faqen zyrtare dhe afati i fundit për dorëzimin e propozimeve është deri më 12 gusht 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here