3 sekretet më të fundit që duhet të dini për t’u bërë të suksesshëm. Nxitoni!

0
568
“Në ditën e fundit  tuajën në tokë, personi që ju jeni bërë, do takojë personin që ju mund të bëheshit”, është një shprehje anonim, por shumë domethënëse.
Sipas intv.al ju sjellim 3 gjërat që duhet të bëni për të pasur sukses në jetë.
1. Mos bëni më një jetë të sëmurë
“Kujdesuni për trupin tuaj. Është i vetmi vend që do ju duhet të jetoni”- Jim Rohn
Nëse doni të arrini diçka në jetë, çdo gjë fillon këtu. Së pari ju duhet të kujdeseni për shëndetin tuaj dhe ka vetëm dy gjëra që duhet të mbani në mend:
1. Ushqimi i shëndetshëm
2. Aktiviteti fizik
2. Mos i mendoni gjatë gjërat
“Ju jetoni vetëm një herë, por nëse e bëni si duhet, është e  mjaftueshme.” – Mae Ëest
Njerëzit e suksesshëm vendosin synime afatgjata, dhe ata i dinë se këto synime janë thjesht rezultat i shprehive afatshkurtra që ata duhet të bëjnë çdo ditë.
3. Jepni arsyetimet tuaja
“Nuk ka të bëjë me kartat që trajtohen, por si luani ato”.
Njerëzit e suksesshëm, sipas intv.al e dinë se janë përgjegjës për jetën e tyre, pa marrë parasysh pikën e tyre të fillimit, dobësitë dhe dështimet e kaluara.
Kjo bëhet mënyra e vetme që të mund të bëhesh i suksesshëm, sepse justifikimet na kufizojnë dhe na pengojnë të rritemi personalisht dhe profesionalisht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here