“Jam një 18-vjeçar me 32 vite eksperiencë”

0
302

Nga Indrit Vokshi

Edhe në restorante, ka një rregull, nuk mund të hysh me pantallona të shkurtra e me shapka. Ky manalli KM, shkon në samit në Londër me atlete, tallet

BBC me të dhe, proletariati i Shqipërisë impresionohet “Uh, ka folur BBC për Manallin tonë”.

Po kështu është, kur nuk mundesh të tërheqësh

vëmendjen me punë, kulturë, model e sjellje prej shtetari, zgjedh ta tërheqësh me karagjozllik.

Ka thënë vetë ky kur mbushi 50 vjeç “Jam një 18-vjeçar me

32 vite eksperiencë” dhe ashtu është; kjo është e vetmja e vërtetë që ka thënë për veten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here