A doni të surprizoni një femër? Këto janë 5 objektet të cilave ajo s’mund t’ju thotë KURRË jo!

0
715

Aq sa e dinë se çfarë duan, aq edhe nuk e dinë. Po flasim për femrat, që kur vjen puna për të marrë diçka të re konfuzohen së tepërti. E megjithatë, ne të intv.al ju tregojmë disa gjëra që që ato nuk do i refuzonin kurrë.

-Rroba.
Dollapi i tyre mund të jetë duke u rrëzuar, por ato përsëri nuk kanë rroba dhe duan akoma më shumë.

-Parfum. 
Parfumet janë një armë shumë e fortë për të treguar sensualitet. Nuk do të ishte keq që të kishin nga një të tillë për çdo vakt të ditës.

-Çanta dhe këpucë.
Sigurisht që ato rrobat që përmendëm më lart nuk mund të lihen pa u shoqëruar me një kombinim të hollë. Cdo stil duhet të ketë çantën dhe këpucët ideale në mënyrë që ato të duken sa më bukur.

-Rrobat e banjës. 
Sigurisht që linjat e tyre të holla apo qoftë edhe ato të kolmet, nuk mund të lihen pa u treguar gjatë një sezoni veror, kështu që dhe përzgjedhja e tyre duhet të jetë shumë e kujdesshme. Megjithatë, ato nuk do I thonin kurrë “Jo” një palë rrobavetë reja të banjës.

-Trëndafila dhe çokollata.
Të fundit në rradhë por jo për nga rëndësia, çokollatat dhe trëndafilat i bëjnë ato të ndihen speciale dhe të ledhatuara nga personi që kanë në krahë ose qoftë edhe nga një mik/e i/e mirë. Por me rëndësi është që as këtyre të fundit, nuk do ju jepte kurrë një “JO”./intv.al/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here