Mjaft më me mashtrime! WhatsApp vendos rregulla

0
618

WhatsApp, mbase dhe falë popullaritetit të madh që ka, është kthyer në një magnet për mashtruesit. Aplikacioni më i përdorur në botë, përsa i përket mesazheve, padyshim që nuk mund të lejojë që imazhi i tij të prishet në këtë mënyrë.

Lajme të rreme gjenden me shumicë në chatet e WhatssApp. Mjaft njerëz synojnë që të informojnë njerëzit në mënyrë të gabuar qëllimisht, mbase dhe për të krijuar ndikim politik. Risia më e fundit e applikacionit mbase nuk do të jetë dhe aq e prekshme nga ne përdoruesit, por do të bëjë flag çdo mesazhi të rremë.

Më në fund, nuk do të kemi më shqetësime dhe nuk do marrim lajme të gabuara. Të urojmë që dhe në aplikacione të tjerë, do të shohim marrjen e masave të tilla kaq shumë të nevojshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here