RRUGA E VELIPOJËS, RIKONSTRUKSIONI DREJT FUNDIT

0
1397

Rruga e Velipojës e cila ka filluar që ti nënshtrohet rikonstruksionit të plotë është drejt fundit,

ura e “Zanës” në hyrje të fshatit Trush që ka qënë gangrenë për të gjithë përdoruesit e këtij segmenti tashmë ka përfunduar së ndërtuari dhe nga do jetë e aksesueshme për automjetet dhe pamjet e tregojnë më së miri këtë gjë.

Për momentin, ka mbetur segmenti që përshkon Bërdicen dhe sipas informacioneve kompania kontraktuese e ka të pamundur ndërhyrjen.

Një vendim i dytë për shpronësimet pritet të zgjidh ngërçin për të vijuar edhe punimet e parashikuara. Përfundimi total i rrugës së Velipojës pengohet për shkak të shpronësimeve në një pjesë të atij aksi.

Në javët në vazhdim pritet të ketë një vendim përfundimtar. Aktualisht, automjetet lëvizin përmes Bërdicës në rrugën e vjetër gjithësesi kjo nuk i ka penguar që pushuesit e shumtë ti drejtohen plazhit të Velipojës.

STAR PLUS TV

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here