Samsung ka një surprizë akoma më të madhe për të prezantuar këtë Gusht

0
530

Sistemet Smart Home sot janë në qendër të vëmendjes së kompanive të mëdha. Google, Apple, Amazon dhe Microsoft janë kompanitë që kanë investuar më shumë për momentin në këtë industri. Sidoqoftë ka dhe lojtarë të vegjël si Sony apo Xiaomi që janë futur në treg por jo shumë fuqishëm.
Samsung do të jetë së shpejti në konkurim me kompanitë e lartpërmendura, fill pasi të lançohet Bixby Speaker. Assistenti i Samsung është akoma në faza fillestare dhe nuk matet me opsionet e Titanëve amerikanë të teknologjisë, por një kompani me resurset e Samsung ka mjaft mundësi për përmirësim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here