Video e projektit për Liqenin e Shkodrës

0
1957

Bregu perëndimor i Liqenit të Shkodrës do të transformohet, dhe kryeministri Rama ka publikuar një video.

Në të shfaqet projekti që brenda 18 muajsh do të tranformojë këtë pjesë, sipas kryeministrit Rama, duke i shtuar kështu një tjetër perlë turistike Shqipërisë.

Këtë postim kryeministri e ka bërë që në muajin qershor ndërkohë GoPro Shkodra ju sjell pamjet për të rikujtuar projektin sesi do të bëhet liqeni i Shkodrës

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here