Tjeter abuzim me cmimet ne jug

0
1503

Nuk kane të mbaruar abuzimet me cmimet neper lokale ku ne Drimadhe nje kanace ka cmimin 200 lek dhe ne fature i serviret klientit me 300 lek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here