Ja 7 aventurat qe duhet te beni ne Shqiperi sipas te huajve

0
479

Një faqe e dedikuar udhëtimeve dhe eksperiencave aventureske, Heywedidthat.com i ka dedikuar një artikull të shkurtër Shqipërisë. I fokusuar tek ana e virgjër dhe e paeksploruar ende e natyrës sonë, heywedidthat.com rendit 7 aventurat “must” në Shqipëri.

Kemi kaluar një muaj të tërë në Shqipëri për të vizituar vendin si dhe për të ndihmuar sipërmarrësit e rinj. Gjetëm një vend të bukur dhe të larmishëm me një të kaluar të ndritur. Për 40 vjet, Shqipëria u konsiderua Koreja e Veriut e Evropës me një diktaturë izoluese.

Sot, është një vend që ka shumë për të ofruar për ata që kërkojnë anën e fshehur, të panjohur dhe të egër të Tokës. Ja 10 gjërat që duhet të shihni dhe bëni kur shkoni për një aventurë në Shqipëri.
1.Përshkruani me makinë bregun jugor

2.Rafting në kanionet e Osumit.

3.Burimet e nxehta të Banjës në Përmet

4.Eksploro “fjordet” shqiptare në veri.

5.Ngjisni Kepin e Rodonit deri në kështjellën e perëndimit.

6.Numëroni bunkerët ndërkohë që udhëtoni në rrugët e vendit.

7.Zgjidhni rrugën e paasfaltuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here