Muslimanët shqiptarë solidarë ndaj popullit grek, lutemi në Zot[FOTO]

0
421

Në kohë fatkeqësish mesazhet e krerëve të besimeve fetare janë shumë të rëndësishme dhe marrin një vlerë edhe më të madhe. Nga Tirana mesazhe ngushëlluese dhe solidarizueze janë dërguar për popullin helen dhe nga Myftinia e Tiranës. Kreu u saj, Ylli Gurra i quajti “vëllezër”.
Ja reagimi i plotë:
“Dhimbje ……. SOLIDARITET dhe MBËSHTETJE për fqinjët tanë grekë e vëllezërit shqiptarë në këto momente tragjike. E kush tjetër veç Zotit të vetëm fuqiplotë mund të qetësojë zemrat.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here