Komunikimi në Instagram sapo ndryshoi. Bëhu gati për të.

0
554

Sa herë që Instagram nxjerr ose teston një risi, njerëzit nuk pushojnë dot së foluri për të. Sot një risi e re eksperimentale nuk po lë rehat përdoruesit e Reddit.
Nësee ishit të bezdisur me mënyrën e vjetër për tu përgjigjur në storyt e miqve tuaj, kjo është risia për ty. Më në fund do të ketë një mënyrë të re të thjeshtë për responding, e cila do t’iu japë mundësinë që të përgjigjeni vetëm me një emoji. Reactioni juaj më pas nuk do të shfaqet në DM, por ama do të jetë i pranishëm vetëm kur storyt i jepet sëipe up.

Një përdorues i Reddit ka raportuar këtë risi eksperimentale dhe ja ku keni foton e Insta storyt të tij. Mezi po presim që të kemi në dorë dhe ne të njëjtën gjë(për momentin raportohet që po testohet në SHBA dhe Kanada).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here