10 KËNGË QË DUHEN DËGJUAR NË NJË UDHËTIM

0
460

Është e pamundur të bësh një udhëtim pa pasur muzikë. Sado llafazanë (dallavere do ishte fjala që do më pëlqente të përdorja në këtë rast, por “morali” nuk ma lejon) të kemi mbledhur në një makinë të vete, do vijë një moment që të gjithë do mbyllin gojën dhe do ngrihet volumi në maksimum. Shijet muzikore janë të ndryshme dhe është e vështirë që të gjithë të bihen dakord. Amerikanët kanë një shprehje “Old but gold” që do të thotë: e vjetër por e artë. Për këtë arsye kemi vendosur 10 këngë të vjetra Rock. Janë dëgjuar gjithandej por nuk të mërziten kurrë. Ajo që është më e rëndësishme është se të japin një lloj euforie të çuditshme.

Depeche Mode – Personal Jesus
No Doubt – Hella Good
Jet – Are You Gonna Be My Girl
INXS – Need You Tonight
Guns N’ Roses – Sweet Child O’ Mine
Lynyrd Skynyrd – Sweet Home Alabama
Steppenwolf – Born To Be Wild
AC/DC – Highway to Hell
Joan jett The Blackhearts – I love Rock n roll
Bon Jovi – It’s My Life

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here