SHQIPERIA ÇMIMET ME TE LIRA NE BOTE SI VEND TURISTIK…?

0
1093

Me pak para mund të shijoni ujërat e Mesdheut Revista amerikane “Forbes” e ka renditur Shqipërinë si destinacionin më të lirë në botë.

Në Shqipëri mund të gjesh akomodime prej pesë dollarësh për person. “Forbes” gjithashtu pasqyron me fotografi Sarandën, duke sugjeruar që të vizitohet jugu i Shqipërisë, si dhe Riviera Shqiptare.

Shqipëria edhe sipas statistikave të “Eurostat” është zgjedhur vendi me hotelet dhe restorantet më të lira në Evropë.Më herët revista amerikane “Travel + Leisure” e kishte renditur Shqipërinë si njërin nga top destinacionet për t’u vizituar.

Më herët “CNN” e kishte cilësuar Shqipërinë një top-destinacion, së bashku me Amerikën, Kanadanë, Francën, Danimarkën, Kinën dhe Australinë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here