‘Bie’ rrjeti social Facebook, bllokohen profilet e të gjithë përdoruesve

0
532

Rrjeti social “Facebook” ka pësuar një rënie prej disa minutash, ku u bllokuan të gjithë profilet e përdoruesve. Por gjithçka u rregullua më pas dhe ju kthye normalitetit.

Rrjeti social më i përdorur në të gjithë botën ka pësuar një problem teknik. “Facebook” ra prej disa minutash dhe të gjithë përdoruesit u prekën nga kjo situatë.
Shumë përdorues janë ankuar se nuk kanë akses në profilet e tyre, as nuk mund të ngarkojnë pastime. Mirëpo kjo gjë zgjati vetëm 7 minuta, sepse më pas gjithçka ju kthye normalitetit. Ende nuk ka pasur ndonje reagim zyrtar nga aksionerët e Facebook për këtë bllokim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here