Me këto truke fotot tuaja do të jenë më profesionale se ato të fotografëve! Zbulojini!

0
508

Ka disa truke që mund të kthejnë një imazh shumë të zakonshëm në një kryevepër pa ndonjë pajisje të shtrenjtë e profesionale.
Fotografia nuk është vetëm për kapjen e një imazhi – është një art. Në fakt, është më shumë sesa thjesht art, sepse është e rëndësishme për secilin prej nesh, duke lidhur miqtë, familjen dhe kujtimet.
Megjithëse është e pamundur të zëvendësohet puna e një profesionist, ka disa truke që mund t’ju ndihmojnë të jeni shumë afër tij.
1. Dritat

2. Hija

3. Efekti blurry (i turbullt)

4. Efekti blurry me ngjyra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here