Harrojeni Instagram! Ky app është më “Sexy”

0
812

Facebook është një kompani që dominon thellë botën e rrjeteve sociale. Sidoqoftë ata kanë qënë në rënie të lirë gjatë tre-mujorit të fundit prandaj duhet që të veprojnë shpejt. Tek e fundit asnjë biznes nuk pëlqen që të humbi para.
Facebook, i joshur nga suksesi i Tinder ka gati një dating app. Mark Zuckerberg tha për kamerat që applikacioni synon që krijojë lidhje të forta afatgjata ndërmjet njerëzve. Tinder humbi me milona dollarë investime sapo mbaroi fjalimi i Zuckerberg.

Mos u bëni shumë entuziastë sidoqoftë sepse opsioni në fjlaë, Facebook Dating do të jetë pjesë e Facebook Premium. Të paktën kështu thuhet pasi pritet që të dalë një version me pagesë pa ads i Facebook. Dating është në fazë testimi për punonjësit e kompanisë për momentin dhe nuk ka për qëllim që të nisë lidhje ndërmjet tyre, thjesht ata janë testuesit e parë që paguhen për atë punë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here