Si ka qenë policia rrugore vite më parë

0
625

Për të gjithë nostalgjikët Policia Rrugore ka postuar në Facebook një foto të shumë viteve më parë, se si ka qenë kjo strukturë e policisë.

Në një faqe mjaft aktive këtë sezon turistik në Facebook, Policia rrugore ka postuar dhe një foto në celuloid, ku shfaqet policia e makinës së asaj kohe dhe punonjësit e policisë rrugore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here