10 gjëra që një vajzë do nga ju, por nuk ua thotë asnjëherë

0
583

1.Shumë, po shumë foto bashkë…
2.Biseda të gjata

3.Të kthesh përgjigje gjithmonë shpejt

4.Të kesh një nofkë të lezetshme për të

5.Të këndosh këngën e saj të preferuar ose këngën që keni të dy

6.Të shihni filma bashkë

7.Shumë përqafime

8.Të mbash premtimet dhe kurrë mos gënjesh

9.Të dalësh me të dhe shoqërinë tënde

10.T’i përkëdhelësh kurrizin dhe të luash me flokët e saj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here