Ndodh apokalipsi i parë i zombi-ve

0
731

Termi apokalips zombish tingëllon si mjaft i fantazuar. Zombiet normalisht që nuk ekzistojnë në jetën e përditshme, por ja që këtë gjë nuk mund t’ia themi disa fermerëve në Kanada.
Barry Bogle ishte pronari i një ferme që kultivonte Luledielli me emrin Bogle Seeds. Gjatë periudhës së lulëzimit ferma merrte një pamje të mrekullueshmë dhe turistët po tërhiqeshin shumë nga ajo. Sipërfaqja e fermës ishte mjaft e madhe, 70 akër prandaj pronari nuk mund të kontrollonte gjatë gjithë kohës se çfarë ndodhte me të.
Mijëra turistë ecnin si zombie në fermë thotë Barry. Bimët u dëmtuan rëndë dhe ne po dilnim me humbje. Për të ata janë thjesht zombie që shkatërruan atë që ai trashëgoi nga gjyshi i tij vetëm për të bërë disa foto.
Zombie të varur nga jeta online mesa duket paska.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here