130 TURISTË ÇDO DITË NË ZYRËN E INFORMACIONIT NË SHKODËR

0
725

Muajt korrik dhe gusht kanë patur një rritje të madhe për zyrën e informacionit turistik në Shkodër. Përgjatë 40 ditëve një numër i madh turistësh janë afruar për të kërkuar informacion për destinacionet turistike të Shkodrës.

Mesatarisht janë 130 persona që trokasin çdo ditë në këtë zyrë nga kombësi të ndryshme. Fluksi më i madh janë turistë nga Polonia, Franca, Gjermania, Austria dhe Republika Çeke. Ndërkohë Thethi dhe Valbona janë destinacionet e preferuar.

Ndërkohë, turistët janë nga të gjitha anët e botës. Nuk mungojnë vizitorë nga Afrika e Jugut, Ekuadori, Argjentina, Kili, Amerika, Australia e Azia.

Fluksi këtë verë është përgjatë gjithë ditëve të javës, sin ë fundjavë, ashtu edhe në fillim të saj.

Zyra e informacionit turistik në Shkodër është hapur në sezonin veror të kaluar, ndërsa është një hapësirë mjaft efikase për turistët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here