Boronica dhe rëndësia e saj për shëndetin

0
576

Boronica është një frut që ka përfitime të shumta shëndetsore për organizmin tonë. Lëngu i saj ka një rol të rëndësishëm në parandalimin e infeksioneve, të vonojë ose të zvogëlojë ashpërsinë e sëmundjes kronike dhe të parandalojë dëmtimin oksidativ të lidhur me moshën.

Për shumicën e njerëzve të shëndetshëm, lëngu i boronicës është i sigurt. Lëngu i boronicës mund përkohësisht të shkaktojë kushte të caktuara si, zbaticë acidi. Disa njerëz thonë se lëngu i boronicës lë një shije të pazakontë në gojën e tyre ose përkohësisht irriton buzët e tyre.

Gjithmonë nëse duam që të kemi një shëndet të mirë duhet të konsumoni patjetër lëng boronice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here