SHËN RROKU, LUTJE PËR VIKTIMAT NË ITALI

0
388

E ka nisur me një lutje për viktimat e tragjedisë në Itali predikimin e tij në meshën e shenjtë për festën e Shën Rrokut në Shirokë arqipeshkvi i Shkodrës monsinjor Angelo Massafra.

Monsinjor Massafra tregon se çfarë na mëson Shën Rroku.
Arqipeshkvi i Shkodrës ka edhe një këshillë për prindërit të cilët duhet të kenë kujdes me fëmijët e tyre të cilët janë të rrezikuar.

Mesazhi i fundit gjatë meshës në kishën e Shirokës është për mbarë shoqërinë dhe besimtarët.

Festa e Shën Rrokut është e përvitshme në Shirokë duke mbledhur besimtarë dhe banorë të asaj lagjeje të cilët vijnë aty edhe pse janë shpërngulur nga Shiroka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here