Myftinia Shkodër njofton se..

0
311

Myftinia Shkoder

Njoftim

Myftinia Shkodër njofton se dita e parë e Kurban Bajramit është të martën, më 21.08.2018. Ritet e bajramit zhvillohen në sheshin pranë xhamisë “Ebu Bekër”. Namazi i Sabahut falet në orën: 05.30, ndërsa namazi i Bajramit falet në orën: 07.02. Pritja e vizitave zhvillohet në xhaminë e Parrucës, nga ora: 09.00-11.00. Gëzuar dhe për shumë vjet Kurban Bajramin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here