Ura e Mesit si pjesë e trashëgimisë kulturore

0
1942

Shkodra njihet si një qytet me trashëgimi të pasur kulturore. Pjesë e saj është edhe Ura e Mesit, e ndërtuar 250 vjet më parë nga Bushatlinjtë e Shkodrës, që tërheq interesimin e vizitoreve dhe studiuesve për vlerat arkitekturore. Por specialistët e monumenteve të kulturës bëjnë thirrje që t’i kushtohet më shumë kujdes zonës përreth urës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here