Meka vishet me shumë ngjyra. Pelegrinët ngjiten në malin Arafat

0
304

Meka është veshur me ngjyra. Këto foto fantastike tregojnë mbi 2 milionë pelegrinët që ngjiten në malin Arafat për pjesën e fundit të pelegrinazhit vjetor të Haxhit.
Mijëra çadra u shpërndanë për besimtarët, ndërsa pelegrinët mund të shihen teksa ngjiten në qytetin e shenjtë të Mekes. Haxhi është një ndër pesë shtyllat e Islamit, ku çdo musliman e ka obligim të paktën një herë në jetën e tij, të shkojë aty nëse janë të shëndetshëm dhe kanë mjetet financiare për ta bërë këtë.

Pelegrinet_1.jpg

pelegrinet_3.jpg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here