Pamje të rralla të Shqipërisë së vitit 1982

0
377

Pamje që do të shihni më poshtë, janë bërë nga gazetari italian, Onide Donati.

Donati ishte zyrtar i Partisë Komuniste të Riminit, por ka punuar edhe si korrespondent dhe redaktor I gazetës Emilia-Romagna.

Fotot nga vise të ndryshme të Shqipërisë komuniste, ai i ka bërë gjatë një vizite të vitit 1982.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here