Njoftim i rëndësishëm të cilin të gjithë banoret e Velipojes duhet ta lexojnë patjetër:

0
241

N J O F T I M

Njoftohen të gjithë banorët dhe pushuesit në Plazhin e Velipojës se për arsye të një defekti në tubacionin kryesor që furnizon Velipojën me ujë të pijshëm, do të ketë ndërprerje të ujit deri në riparimin e këtij defekti. UKSH po punon fort që të riparohet sa më parë të këtij defekti brenda pak orësh.

Duke ju kërkuar ndjesë për mungesën e ujit, ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj!

DREJTORIA

Ujësjellës – Kanalizime Shkodër

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here