Spitali rajonal i Shkodres ku hyrja vazhdon te jete me pagese

0
324

Trau i vendosur në spitalin rajonal të Shkodrës, nga ku cdo qytetar duhet të paguajnë rreth 100 lekë të reja për hyrje kanë shkaktuar mjaft pakënaqësi tek shumë drejtues te automjeteve .

Ata ngrejnë shqetsimin e tyre lidhur me këtë situatë e cila rendon mjaft në xhepat e tyre.

Disa prej tyre thonë së të paguash sa herë të hyje dhe të dalë është aspak normale sepse mund të hyjë 5 herë në ditë dhe I duhet të paguajë 5000 mijë lekë.

Por ka dhe nga ata qytetarë që janë dakort me këtë vendim.Ata mendojnë se automjeti I tyre është më I sigurtë në ambjentet e spitalit sesa në rrugë.

Ndërkohë që spitali nuk ofron as shërmbimet më elementare sic janë medikamentet falas në një ditë në këtë institucion gjenerohen një shumë e konsiderueshme parash, që vijnë nga taksat e traut.

Hyrja edhe dalja brenda rrethimit të spitalit është bërë nëpërmjet sistemit te parkingut me bileta, I cili ka për qëllim sistemimin e automjeteve.

Ndërkohë vlen të përmendet fakti se mjaft problematike mbeten ambulancat apo edhe qytetarët që vijnë me urgjencë, pasi u duhet të ndalen tek trau dhe të marrin biletën e parkimit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here