RAZMA E MBULUAR NGA BORA (FOTO)

0
576

Kjo është Razma e mbuluar nga Bora, një nga bukurit e ralla natyrore në “Malësin e Madhe” dhe vetëm 49 km nga qendra e Shkodrës.

Keto foto jane realizuar dje dhe sot

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here