DENONCIMI/ Hashashi edhe në tekstet shkollore

0
294

Ish-deputetja e Partisë Demokratike, Albana Vokshi ka bërë një denoncim mbi përmbajtjen e librave shkollorë. Ajo ka shpërndarë një faqe të librit, lënda Bilogji, ku mes të tjerëve ka një gjethe hashashi.
“SKANDALI me tekstet shkollore. Hashashin ja mësojnë fëmijëve që në klasë të pestë. Unë si nën ë e dy fëmijëve në klasë të pestë dhe prindërit e shqetësuar si unë, a duhet të pranojmë që të mësohet hashashi si bimë e zakonshme? A i kontrollon Ministria e Arsimit tektet shkollore para se të botohen? Kush mban përgjegjësi për këto që ju mësojnë fëmijëve tanë???”, shkruan ajo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here