“Hajdeni në Roskovec hapni sytë të shikoni Toskanën e Shqipërisë”.

Kjo ishte thirrja që Kryeministri Edi Rama ju bëri shqiptarrëve që të vizitojnë Roskovecin dhe bukuritë e tij, ndërkohë që është komentuar gjerësisht në rrjetet sociale sidomos një fotografi e tij në të cilën ai shfaqet krahë hapur.

Një nga ata që e kanë komentuar këtë fotografi është edhe ish-deputeti i Partisë Demokratike, Edi Paloka i cili shkruan në rrjetet sociale: “Pse me antiplumb o “Skënderbe” ?”